Information om garaget och parkering

Avgift för p-plats i garaget

Föreningen har ett antal lediga platser i garaget. Vi har fått synpunkter från våra medlemmar att kostnaden för att hyra en plats i garaget är för hög. Med förhoppning om att fler kan bli intresserade av en plats, har styrelsen beslutat att sänka avgifterna från och med den 1 juli 2020. Priset för uteplats är oförändrat 500 kronor. Priset för garageplats kommer att ändras till:

  • Garageplats 1 200:-
  • Familjeplats 1 800:-
  • Elplats 1 700:-
  • Mc-plats 600:-

Är du intresserad av en plats kontaktar du styrelsen.

El-platser

Styrelsen arbetar nu med att få in kostnadsförslag på fler elplatser i garaget. Vi känner oss tämligen säkra på att efterfrågan på dessa platser kommer att öka inom en snar framtid. Vi arbetar även med att få till en individuell mätning på varje elstolpe. Vi har i dagsläget två lediga platser. Den som beställt eller redan har en bil som behöver laddas är berättigad till en laddplats.

Gästparkering

Vi har, som de flesta redan vet, möjlighet att hyra ut en ledig garageplats till eventuell gäst för en kortare tid. Kostnaden för en gästplats är 50 kronor per påbörjat dygn.

Om du är intresserad av att hyra en tillfällig gästplats, kontaktar du styrelsen (Berit von Sydow) och anger under vilken tid du vill hyra, lägenhetsnummer samt registreringsnummer på bilen som skall stå där. Du får en tillståndslapp som du lägger i framrutan på gästbilen. Ange även om du behöver en tagg till garageinfarten.

Städdag

Vi har nu bytt städfirma till garaget. Nästa städning kommer att äga rum den 20 april. Det är Städpoolen som kommer göra arbetet. Under denna dag är det mycket viktigt att vi inte har våra bilar i garaget. Vår nya städfirma vill kunna göra ett bra jobb, och då måste detta fungera.